SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ungdom
Fotboll
Träning
 
Tid:sön 31 januari, 11:00 - 13:00
Plats:Liljeholmshallen Hall 2
Aktivitetsinfo:OBS! Ny plats – Liljeholmshallen. Bara för att krångla till det bokade precis Idrottsförvaltningen av alla våra tider i Gröndalsskolan. Detta pga av utebliven städning eftersom skolan flyttat in i nya lokaler på annan plats.

Jag (Emma, Julius mamma) ser till att vara utanför Liljeholmshallen i tid för att möta upp och följa barnen in till rätt hall. Så alla föräldrar lämnar av barnen till mig utanför och möter även upp dem utanför efter träningen. Är det något barn som får förhinder med kort varsel är det därför viktigt att ni smsar mig på 0767726384 eller skriver i Facebookgruppen så att jag vet vilka jag faktiskt ska möta upp.

För att göra träningstillfället så säkert som möjligt på grund av coronasituationen:
– Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls.
– Se till att barnen kommer ombytta till träningen eftersom vi inte ska använda omklädningsrum.
– Föräldrar lämnar av sina barn utanför när de sett att någon ledare mött upp barnet i dörren.
– Vi försöker hålla avstånd till varandra och delar inte till exempel vattenflaskor.
– Res individuellt till och från aktiviteten.

Håll utkik i mejlen och på Facebook om träningen skulle behöva ställas in på grund av för få deltagare (färre än 8 deltagare), sjukdom etc.

Vi håller koll på väderprognosen och underlaget på Västberga IP. Innan vi skickar kallelser tar vi beslut om träningen kan hållas utomhus, eller inomhus i Gröndalsskolan eller Telefonplanshallen.


<< Tillbaka